Sraz byl velmi pekny a s nejvetsi ucasti nasich 6tek od zalozeni Bmw6klubu v r. 1999,prijelo 29 vozu + 22 sestek z nemeckeho klubu.Podarilo se i domluvit natoceni srazu,akce se podarila a i hodne vozu a posadek zustalo v kempu do nedele.Z nemecke strany dorazilo i nekolik vozu E31,jedna E9 a Z1, pak 6ka e63 a mini.Z nasi strany navic E12 535i a Filip bohuzel dorazil misto sve e28 M5 vozem Porsche 944 S.Velky dik Tomasovi,ktery se srazem mel starosti a zvladl to velmi dobre.Doufam,ze bude i velka ucast 6tek na BMW Clasik,DC s tim ma praci, tak at je poradne odmenen pocasim,hojnou ucasti a skvelou naladou.Sraz je o zralokach,tak se i ja budu snazit tam dovezt vsechny sve pojizdne 6ky a 7my,budou li ridici.Na tento 6kovy sraz se mi podarilo vzit sve dve sestky,nejvice jich tam mel Honza,myslim ze 4 vozy.Drobny zadrhel nastal behem cesty s unikem vody na modre 633,kde mi prestalo tesnit vicko nadrzky na vodu(odesla gumicka) a po kazdem zastaveni,nebo i pri jizde v kolone utikala voda.Nastesti vse vydrzelo.Doma jsem vymenil vicko a vse je vporadku,tak doufam,ze to vydrzi a nebudou nasledky,autu ted rikam Konvicka

.Doslo i k mensi nehode Pitakova pekneho vozu,pri predjizdeni ho vytlacil kamion,nastesti zustal na ceste a na voze byl poskozen pravy predni blatnik a zrcatko.Podarilo se nam v nedeli stihnout jeste veteranskou akci ve Slanem,dorazily jsme v poctu 4 vozu a byly tam pekne kousky ke koukani,i kdyz cca 40% ucastniku jiz odjelo